Onderhoudsvriendelijk terras uit natuursteen

De voordelen van een natuurstenen terras, oprit of parking

Wat is natuursteen?

Natuursteen is een product dat ontgonnen wordt uit verschillende groeves. Daardoor bestaat natuursteen uit oneindig veel kleuren en varianten. Natuursteen is een levend product dat varieert met de tijd. Dit maakt elke tegel en steen uniek.

Het is een product dat afkomstig is uit de hele wereld. Het ontginnen van de steen gebeurt in ieder land op een andere manier. Hierdoor krijgt men een zeer groot gamma aan producten in natuursteen.

Je hebt verschillende soorten natuursteen die we in meerdere categorieën kunnen onderverdelen:

-        Graniet

-        Marmer

-        Basalt

-        Porfier

-        Arduin

-       

Hoeveel kost natuursteen?

De prijs van de steen hangt van verschillende factoren af. Zo is het afhankelijk van het beschikbare aanbod en ook het gewin op de steen bepaalt mee de prijs. Dit wil dus niet zeggen dat een goedkopere steen daardoor van mindere kwaliteit is. Allesbehalve.

Vanuit het oogpunt prijs/kwaliteit is natuursteen steevast een goede keuze.

Waarom kiezen voor natuursteen?
Natuursteen heeft ook enkele grote voordelen zoals: weerbestendig, duurzaam, stijlvol en veelzijdig.
Zo zijn natuurstenen zeer vorstbestendig en warmtegeleidend en zullen zij dus niet kapotspringen tijdens strenge winters. Bij een goede aanleg krijg je dan ook gegarandeerd een oprit of terras dat jarenlang mee zal gaan. De natuurlijke kleurnuance zorgt voor een mooie en luxueuze uitstraling.

Droomt u van een stijlvol terras in natuursteen? Bij De Coninck Natuursteen bent u aan het juiste adres. Bezoek snel ons toonpark in Dendermonde.